LAI VALIK REKLAAMKINGITUSI

Kõik reklaamteenused ühest kohast - mugav, kiire ning professionaalseim teenindus

Antibakteriaalsed SafeTouch pastapliiatsid – tõendatud efekt!

17.03.2020

Jagage seda artiklit sõpradega:

Kas teadsite, et on olemas pastakad spetsiaalsest bakteriostaatilisest materjalist, mis pärsib bakterite paljunemist ja edasikandumist?

Safe Touch pastakate kollektsioon on loodud asutustele, kus peab valitsema äärmine puhtus: apteegid, haiglad, laboratooriumid.

Väga kohased on need ka paikades, kus tegeletakse palju dokumentidega ning üht ja sama pastakat kasutab palju inimesi – pankades ja ametiasutustes.

Safe Touch pastapliiatsid on esimesed Euroopas toodetud  antibakteriaalse polümeerlisandiga kirjutusvahendid, mis ei sisalda toksilisi ühendeid ja nanometalle ning on 100% orgaanilised.eco friendly material SafeTouch pastakad on täiesti kahjutud inimese organismile. 

Tootmisprotsessis plastile lisatud antibakteriaalsed polümeerid annavad materjalile püsiva kaitse bakterite ja seente vastu. Antimikroobse lisandiga toode tõrjub pisikuid, ilma et oleks vaja kasutada eraldi puhastusvahendeid. 


100% toksiinivabad: ei sisalda nanoosakesi

SafeTouch pastapliiatsite antibakteriaalne lisand ei sisalda nanohõbedat ega teisi nanometalle nagu tavaliselt selliste toodete puhul. Hiljutised uuringud kinnitavad, et metallide nanoosakesed võivad kergesti siseneda hingamisteedesse ja sealtkaudu kõigisse teistesse organitesse, k.a süda ja aju, suurendades Alzheimerisse ja Parkinsoni tõppe haigestumise riski.


Antibakteriaalsed omadused

Materjali antibakteriaalsed omadused on leidnud kinnitust mikrobioloogiliste testidega, mis on läbi viidud vastavuses ASTM 2149 meetodiga, eesmärgiga määratleda biostaatilise ABS-materjali omadusi kokkupuutel kaht tüüpi bakteritega: staphylococcus aureus ja E.Coli. Antibacterial SafeTouch Ballpen

Mõlemal puhul juba 1 tunni möödudes esmasest kokkupuutest väljendab materjal biostaatilist aktiivsust ja 24 tunni möödudes on saavutatud 100%-line efektiivsus patogeensete bakterite vähendamisel. Mis tähendab, et eelpoolnimetatud bakteritüved hävitatakse ka pastapliiatsi pinnalt sama kiiresti. Biostaatiline efekt kestab kogu tootega kokkupuute aja.

Safe Touch pastapliiatsid on saadaval pastelsetes toonides ja kahe mudelina – Forte Safe Touch  ja Golff Safe Touch. Igal pastakal on väikselt kiri: “Antibacterial”. Logo või teksti saab trükkida nii klipile kui ka pastakale endale tampotrüki või UV-trüki tehnikas ja ringjalt 360ﹾ ulatuses siidi ringtrükis. 

Made in EU (valmistatud Euroopas) tagab lühikese tarneaja. Võimalk tellida läbipaistvates  üksikpakendites, mida saab samuti brändida. Antibacterial Ballpen Package

Pastapliiatseid kasutame me kõik iga päev ning  Safe Touch pliiatsid garanteerivad, et teie käed  püsivad bakterivabad – ja mitte ainult käed, mõelge kui mitu korda tõstate pastakat ka suu juurde…



Loe lisaks isikukaitsevahendite kohta nendest artiklitest:


Milline tome on desinfitseerival kätegeelil?

Kas mask kaitseb meid viiruste eest?

Jagage seda artiklit sõpradega: